Home
De Blay + Partners
Gecertificeerde accountants en belastingadviseurs

Met vertrouwen naar helderheid

Fiscaal en financieel nieuws, heet van de naald

Verandert er iets in de fiscale of financiële wetgeving? Hier leest u wat dat voor uw bedrijf betekent. Laat uw e-mailadres achter en ontvang op geregelde tijdstippen financieel en fiscaal nieuws, tips en advies.

28 september 2023

De Blay + Partners en Schets bundelen krachten

Met veel trots kondigen wij aan dat we vanaf vandaag onze krachten bundelen met accountantskantoor Schets. We werken al langer nauw samen en hebben een gedeelde geschiedenis.

Meer

6 maart 2023

Nieuwe factuurvermelding bij werken in onroerende staat

Als u als aannemer werken in onroerende staat verricht voor een btw-plichtige klant (die periodieke btw-aangifte indient), dan wordt de verplichting om de btw te voldoen op uw facturen verlegd naar deze klant.

Meer

6 maart 2023

Overzicht autofiscaliteit vanaf 2023

Tegen 2026 zal het belastingregime voor bedrijfswagens radicaal wijzigen, zij het in verschillende stappen. Hoe zit het met de fiscale aftrekbaarheid van uw huidige bedrijfswagen of vloot?

Meer

6 maart 2023

Verhoogde kostenaftrek laadstations elektrische wagens

Om de overschakeling van bedrijfswagens op fossiele brandstof naar elektrische bedrijfswagens te stimuleren, heeft de regering enkele tijdelijke belastingvoordelen geïntroduceerd. In deze bijdrage gaan we in op de verhoogde k

Meer

6 maart 2023

Indexering huur woningen: afhankelijk van EPC-certificaat en gewest

Huur is een gewestbevoegdheid, maar de drie gewesten namen in het kader van de hoogoplopende energie- en verwarmingskosten eenzelfde maatregel ter bescherming van de huurder: een bevriezing van de indexering.

Meer

6 maart 2023

Verzekeringen voor ondernemers: hoe optimaal beschermen?

Ondernemen is risico’s nemen. Tegelijk kunnen allerlei onverwachte gebeurtenissen opduiken terwijl u en uw medewerkers aan de slag zijn.

Meer

Ontvang financiële tips en advies in uw mailbox

Versturen