Home
De Blay + Partners
Gecertificeerde accountants en belastingadviseurs

Met vertrouwen naar helderheid

Fiscaal en financieel vakmanschap

De wetgeving is vaak complex en steeds in verandering. Bij De Blay + Partners volgen we wijzigingen op de voet zodat we proactief kunnen inspelen op uw realiteit. Wij zetten als fiscale en financiële partner ons vakmanschap in zodat u zich in alle vertrouwen kan focussen op uw expertise. Dat doen we aan de hand van onze vier kernwaarden.

Respectvol

Onze samenwerking als volwaardige partners is gebaseerd op respect en integriteit. Van bij de eerste kennismaking luisteren wij met volle aandacht naar u en het verhaal achter uw bedrijf. Met die context houden we rekening wanneer we advies geven, dat steeds in lijn zal liggen met de waarden waar u en uw bedrijf voor staan. Een respectvolle vertrouwensrelatie leidt tot een duurzame samenwerking en gefundeerde beslissingen die hun vruchten afwerpen.

Betrouwbaar

Vertrouwen is de basis van een goede relatie met uw accountant en belastingadviseur. Bij De Blay + Partners volgen we de prestaties van uw bedrijf op de voet op. Zo ontsnapt er niets aan onze aandacht en handelen we meteen wanneer dat nodig is. Dat levert u gemoedsrust op, u kan op elk moment op ons rekenen.

Oplossingsgericht

Voor elke uitdaging of complexe situatie is een oplossing. Wij gaan tot het uiterste om de best mogelijke optie voor uw bedrijf uit te werken. We doen daarvoor een beroep op de expertise die we zelf in huis hebben of we gaan te rade bij onze nationale en internationale partners.

Klantgedreven

Als accountants en belastingadviseurs focussen we op de cijfers, maar daarbij verliezen we nooit uit het oog dat achter die cijfers mensen staan. Het advies dat wij geven vertrekt daarom altijd vanuit de realiteit van uw bedrijf en uw visie.

Ontvang financiële tips en advies in uw mailbox

Versturen