De Blay + Partners

Gecertificeerde accountants en belastingadviseurs

Met vertrouwen naar helderheid

Accountancy, fiscaal en financieel advies voor ondernemers

Uw partner voor een gezonde
financiële toekomst

Uw bedrijf fiscaal en financieel zo sterk mogelijk maken en daar de vruchten van plukken, dat is het streefdoel van elke ondernemer. De Blay + Partners helpt u om dat te realiseren met fiscaal advies, accountancy, inzicht in de juiste bedrijfsstrategie en de opbouw van uw bedrijfs- en privévermogen.

Begeleiding en advies van experts

Ons team van experts begeleidt u bij de start, groei, verkoop en overdracht van uw onderneming, maar ook bij een eventuele herstructurering of faillissement. De Blay + Partners is officieel erkend als gecertificeerd accountant en belastingadviseur door het Institute for Tax Advisors and Accountants. Een kwaliteitsgarantie die we waarmaken door onder meer actief in te zetten op voortdurende bijscholing in uiteenlopende domeinen.

Een internationaal netwerk

Als lid van CPA Associates International with MGI Worldwide, een wereldwijde associatie van onafhankelijke accountantskantoren, kunnen wij een service aanbieden in 99 landen waar experts u kunnen adviseren over uw internationale transacties en plannen.

Efficiënt en overzichtelijk online

Bij De Blay+ Partners zetten we maximaal in op digitalisering. Met gebruiksvriendelijke software kan u op elk moment alle parameters van uw financiële situatie mee opvolgen en op basis daarvan beslissingen nemen en doelen uitzetten.

Lees waar we voor staan

Diensten

Uw bedrijf fiscaal en financieel optimaliseren, het helpen groeien, dat is wat we voor u doen. We zijn de copiloot die uw belastingen, cijfers, bedrijfsstrategie en vermogen mee in goede banen leidt.

Nieuwsberichten

28 september 2023

De Blay + Partners en Schets bundelen krachten

Met veel trots kondigen wij aan dat we vanaf vandaag onze krachten bundelen met accountantskantoor Schets. We werken al langer nauw samen en hebben een gedeelde geschiedenis.

Meer

6 maart 2023

Nieuwe factuurvermelding bij werken in onroerende staat

Als u als aannemer werken in onroerende staat verricht voor een btw-plichtige klant (die periodieke btw-aangifte indient), dan wordt de verplichting om de btw te voldoen op uw facturen verlegd naar deze klant.

Meer

6 maart 2023

Overzicht autofiscaliteit vanaf 2023

Tegen 2026 zal het belastingregime voor bedrijfswagens radicaal wijzigen, zij het in verschillende stappen. Hoe zit het met de fiscale aftrekbaarheid van uw huidige bedrijfswagen of vloot?

Meer

Ontvang financiële tips en advies in uw mailbox

Versturen