Home
De Blay + Partners
Gecertificeerde accountants en belastingadviseurs

Met vertrouwen naar helderheid

Bouwen aan uw bedrijfs- en persoonlijk vermogen

Elke fase in uw professioneel leven vraagt om andere financiële oplossingen. Het is nooit te vroeg of te laat om uw bedrijfs- en uw persoonlijk vermogen te structureren, te beheren en te denken aan de overdracht.

We helpen u met:

  • De planning van uw vermogen en uw erfenis
  • De organisatie van uw vermogen en de overdracht aan uw kinderen en kleinkinderen
  • De oprichting van een holding om uw vermogen te beheren en te structuren

Uw financiële partner voor uw familiebedrijf

Familiebedrijven hebben hun eigen, unieke dynamiek. Vaak zijn er verschillende generaties samen aan de slag en wil men de toekomst van de familie verzekeren. Soms heeft een familie verschillende bedrijven in de portefeuille en wil men plannen wie later welk deel van het vermogen zal krijgen en hoe dat bepaald wordt.

Meer nog dan in andere bedrijven speelt bij familiebedrijven het emotionele aspect een belangrijke rol. Daarom gaan we veel verder dan het puur fiscale: we pakken uw planning geïntegreerd en creatief aan. We kijken daarbij ook naar uw familiale situatie en uw professionele en persoonlijke toekomst.

100% maatwerk

In een steeds veranderende context is wendbaarheid een troef. Soms vraagt de realiteit om een planning bij te sturen of om het over een heel andere boeg te gooien. Dan denken wij actief mee en werken een aangepast plan uit.

Ontdek hoe we uw aangiftes optimaliseren en u helpen de juiste fiscale keuzes te maken.

ga door

Ontvang financiële tips en advies in uw mailbox

Versturen